L'Estudi

Com treballem

Apliquem al teu projecte el nostre sistema de treball LA IDEATHINKING. La nostra manera de treballar que es basa en
l'estratègia, l'experiència i l'emoció per a aconseguir una millor comunicació amb el teu client i diferenciar-te de la teva competència.

Som àgils i flexibles, capaços d'oferir-te un desenvolupament d'una Identitat Visual integradora perquè tots els teus canals de comunicació transmetin el mateix estil de marca. Gestionem, produïm i treballem en EQUIP.

1. ANÀLISIS

Investiguem, qüestionem i aprofundim en el teu projecte amb l'objectiu de crear un pla per a la teva identitat, treballant activament amb tu.

2. ESTRATÈGIA

Analitzem i definim una estratègia que transmeti els teus valors, es diferenciï de la teva competència i sigui creativa.

3. CREATIVITAT

Dissenyem amb la nostra particular visió:
Ens encanta jugar, gaudim emocionant i ens apassiona comunicar a partir d'històries.

4. EXPERIÈNCIA

El nostre objectiu és crear identitats originals i espais singulars que transmetin experiències reals que impactin i emocionin als teus clients.

La IDEA 360º

Identidad Corporativa

Para Empresas, Pymes y Emprendedores

 • Branding Guide (Manual de estilo)
 • Papelería: Carta, Sobre, Tarjeta, Carpeta
 • Presentaciones de Empresa o de Servicios
 • Memorias, Catálogos de Servicios o Books de proyectos
 • Merchandising: Objetos personalizados

Visual Merchandising

Analizamos y estudiamos la mejor estrategia para incrementar las ventas de tu producto centrándonos en tu entorno comercial tanto en tu establecimiento como en online.

Internet y Redes Sociales

Creatividad, Interacción y accesibilidad a tus contenidos para:

 • Proyectos web diseñados a medida
 • Portales, e-Commerce, Páginas Corporativas, Landings
 • Diseño de tus Redes Sociales

Interiorismo Comercial

Diseñamos, planificamos, dirigimos y montamos todo el proyecto.

 • Estrategia y conceptualización
 • Aplicación de la Identidad Corporativa
 • Para Empresas y Comercios
 • Diseño de mobiliario personalizado design by La Idealogica

Audiovisual

Para promocionar tu identidad en todos los medios

 • Videos de empresa, Reportajes y Entrevistas
 • Motion graphics

Escenografías

Diseñamos, producimos y montamos para:

 • Ferias, eventos y espacios comerciales de Barcelona
 • Estands, Escaperooms

Fotografía

Para promocionar tu identidad en todos los medios

 • Fotografía en Estudio y para Exteriores
 • Reportajes, Producto, Eventos

Escaparatismo

Mostrar tus valores y llamar la atención en 3 segundos es un reto.
Nosotros te ayudamos!

 • Para centros comerciales, y grandes marcas de retail
 • Negocio local y comercio de proximidad

“A finals d'octubre del 2020, quan vaig decidir apostar per mi la meva idea d'entitat artística en línia i offline, em vaig recordar d'ells. Doncs des del primer instant han sabut focalitzar la utilitat i creativitat de cada detall de l'entitat i del meu perfil artístic amb el brainstorming, el disseny de la identitat corporativa, el disseny de la web, la col·laboració amb fotògrafs com l'Andreu Revilla i la Marta Ribes per al contingut de la web i l'espai fotogràfic amb el Gil Gelpi al Taller Jocs Florals.

Agraeixo el creixement personal que m'han aportat durant tota aquesta trajectòria la Jessica i el Jordi, han estat un bon suport d'aprenentatge. ”

 

Loyda Sequedo Jurado

Fundadora d' INTERARTIVA

“Molt bona feina!

CREATIVITAT / PROXIMITAT / PROFESSIONALITAT / IMPLICACIÓ Molt satisfetes del resultat del nostre logo i web! Gràcies a la Jessica per la seva creativitat, al Jordi per la seva professionalitat en el disseny i a la Yolanda per la implicació i la creació de la web!”

Estudi 3 linies

“El nostre projecte La Deliteca va caure en mans de la Idealogica el 2018, des del moment que vam conèixer a la Jessica vam saber que anava a captar l'essència del que volíem enfocar en el nostre negoci. Havíem de crear un projecte des de zero. Branding, disseny interior, identitat del projecte. Avui dia, la nostra botiga no deixa indiferent a ningú, cada racó té molta personalitat. Recomanem a la Idealogica a tots els que busquin una atenció molt personalitzada, molta dedicació i esforç i treball postvenda molt bó. Es van bolcar totalment en el nostre projecte com si fos el seu. ”

Danilo Coranilli

Propietari La Deliteca

“Des de la Idealogica s'involucren en el teu projecte i el seu entusiasme i capacitat professional et fan sentir que estàs en bones mans. El resultat el veus molt aviat com una prolongació del que hem treballat. Capacitat tècnica, creativitat i rigorositat, a més d'un servei postvenda excepcional. Estan capacitats per a donar un servei 360º a qualsevol mena de client i projecte. ”

Raquel Rubio

Coach i Fundadora de RÂSANA

“La Jessica i el Jordi han sabut entendre la nostra idea i plasmar-la a través del disseny, gràcies a que s'impliquen des del primer moment a entendre les necessitats del teu negoci. És fàcil treballar amb ells, saben captar ràpidament les teves necessitats i plasmar-les a l'hora de crear la teva identitat visual. Són flexibles, comunicatius i molt creatius.”

Vanessa Estorach

Co-Founder & President WiM [Women in Mobile]

“Vaig treballar colze a colze  amb La Idealogica en el disseny del meu primer esdeveniment presencial i l'experiència va ser increïble. La Jessica és una tot terreny amb una visió multidisciplinària i una gran capacitat per a crear, adaptant-se al teu pressupost, temps i prioritats, i superant totes les teves expectatives.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de " Emprender con corazón y cabeza "

“L'atmosfera de la Idealogica et fa sentir a casa i alhora envoltada d'un equip de professionals TOP amb els quals les possibilitats de fer sinèrgies i col·laboracions són infinites. He comptat amb ells en els meus propis projectes, alhora que ells m'han pujat a bord dels seus en diverses ocasions. Ser part d'aquesta petita família no té preu.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de "Emprender con corazón y cabeza"

“Necessitava una marca personal que definís com sóc. Em van recomanar La Idealogica, i des del primer moment va haver-hi una connexió especial amb el Jordi i la Jessica. Van utilitzar la ludificació per a conèixer-me, i als pocs dies em van presentar la millor proposta que hagués pogut tenir. Els estic infinitament agraïda per la seva implicació en el meu projecte, el seu talent i la seva professionalitat.”

Elisa Martínez Benito

Consultora Financera i CEO de Finanpolis

#LAIDEALOGICA #CREATIVITY #DESIGNBYJESSIJORDI #ARTPERTOTHOM #BRANDING #VISUALMERCHANDISING #LAIDEACULTURAL #CREATIVEENTERPRENEUR #BARRISANTS #ESTUDIOSANTS #COWORKINGSANTS #COMUNITATCREATIVA