L'Origen

Com va néixer La IDEA

Crear un projecte pròxim, visible i on es presentin idees creatives amb l'objectiu de crear marques i espais que transmetin tant en plataformes en línia com en offline i amb la filosofia del treball en equip amb el client.

A més, vaig voler crear dos ingredients que sumaven a la idea, com són el coworking, amb l'objectiu de formar una comunitat creativa, i La IdeaCultural, per a donar espai artistes locals i divulgar l'art emergent.

LA IDEALOGICA és un espai multidisciplinari que fomenta la sinergia entre professionals, un altaveu artístic i on la creativitat es converteix en enginy, estratègia i logica.

“A finals d'octubre del 2020, quan vaig decidir apostar per mi la meva idea d'entitat artística en línia i offline, em vaig recordar d'ells. Doncs des del primer instant han sabut focalitzar la utilitat i creativitat de cada detall de l'entitat i del meu perfil artístic amb el brainstorming, el disseny de la identitat corporativa, el disseny de la web, la col·laboració amb fotògrafs com l'Andreu Revilla i la Marta Ribes per al contingut de la web i l'espai fotogràfic amb el Gil Gelpi al Taller Jocs Florals.

Agraeixo el creixement personal que m'han aportat durant tota aquesta trajectòria la Jessica i el Jordi, han estat un bon suport d'aprenentatge. ”

 

Loyda Sequedo Jurado

Fundadora d' INTERARTIVA

“Molt bona feina!

CREATIVITAT / PROXIMITAT / PROFESSIONALITAT / IMPLICACIÓ Molt satisfetes del resultat del nostre logo i web! Gràcies a la Jessica per la seva creativitat, al Jordi per la seva professionalitat en el disseny i a la Yolanda per la implicació i la creació de la web!”

Estudi 3 linies

“El nostre projecte La Deliteca va caure en mans de la Idealogica el 2018, des del moment que vam conèixer a la Jessica vam saber que anava a captar l'essència del que volíem enfocar en el nostre negoci. Havíem de crear un projecte des de zero. Branding, disseny interior, identitat del projecte. Avui dia, la nostra botiga no deixa indiferent a ningú, cada racó té molta personalitat. Recomanem a la Idealogica a tots els que busquin una atenció molt personalitzada, molta dedicació i esforç i treball postvenda molt bó. Es van bolcar totalment en el nostre projecte com si fos el seu. ”

Danilo Coranilli

Propietari La Deliteca

“Des de la Idealogica s'involucren en el teu projecte i el seu entusiasme i capacitat professional et fan sentir que estàs en bones mans. El resultat el veus molt aviat com una prolongació del que hem treballat. Capacitat tècnica, creativitat i rigorositat, a més d'un servei postvenda excepcional. Estan capacitats per a donar un servei 360º a qualsevol mena de client i projecte. ”

Raquel Rubio

Coach i Fundadora de RÂSANA

“La Jessica i el Jordi han sabut entendre la nostra idea i plasmar-la a través del disseny, gràcies a que s'impliquen des del primer moment a entendre les necessitats del teu negoci. És fàcil treballar amb ells, saben captar ràpidament les teves necessitats i plasmar-les a l'hora de crear la teva identitat visual. Són flexibles, comunicatius i molt creatius.”

Vanessa Estorach

Co-Founder & President WiM [Women in Mobile]

“Vaig treballar colze a colze  amb La Idealogica en el disseny del meu primer esdeveniment presencial i l'experiència va ser increïble. La Jessica és una tot terreny amb una visió multidisciplinària i una gran capacitat per a crear, adaptant-se al teu pressupost, temps i prioritats, i superant totes les teves expectatives.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de " Emprender con corazón y cabeza "

“L'atmosfera de la Idealogica et fa sentir a casa i alhora envoltada d'un equip de professionals TOP amb els quals les possibilitats de fer sinèrgies i col·laboracions són infinites. He comptat amb ells en els meus propis projectes, alhora que ells m'han pujat a bord dels seus en diverses ocasions. Ser part d'aquesta petita família no té preu.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de "Emprender con corazón y cabeza"

“Necessitava una marca personal que definís com sóc. Em van recomanar La Idealogica, i des del primer moment va haver-hi una connexió especial amb el Jordi i la Jessica. Van utilitzar la ludificació per a conèixer-me, i als pocs dies em van presentar la millor proposta que hagués pogut tenir. Els estic infinitament agraïda per la seva implicació en el meu projecte, el seu talent i la seva professionalitat.”

Elisa Martínez Benito

Consultora Financera i CEO de Finanpolis