COKAIDO

Disseny de la nova Identitat Visual per a la start-up d'Enginyeria Informàtica

Empresa creada per dos entusiastes de les millors pràctiques en el desenvolupament
de programari per a ajudar les empreses a aconseguir els més alts estàndards.

"Ajudem les empreses a aconseguir l'excel·lència en les pràctiques d'enginyeria
de TU mitjançant la capacitació dels seus professionals de TU".

EL PROCÉS

A partir dels valors que treballem amb el client: Empresa Teal, apoderament femení i de l'Aikido construïm la identitat de COKAIDO.

En la cerca de l'art i la cultura Japonesa descobrim... Llegir-ne mes

EL PROCÉS

A partir dels valors que treballem amb el client: Empresa Teal, apoderament femení i de l'Aikido construïm la identitat de COKAIDO.

En la cerca de l'art i la cultura Japonesa descobrim aquesta llegenda.
"Una vella llegenda conta que el primer emperador del Japó va pujar a una altíssima muntanya des d'on podia veure tot el Japó i la seva forma li va recordar a una libèl·lula, per la qual cosa el Japó és conegut també com a Illa de les Libèl·lules".

La libèl·lula simbolitza: Tenacitat, Maduresa, Canvi, Poder i Equilibri.

Triem el Tangram com a joc d'aprenentatge continuat i estructura matemàtica que ens encaixava per a crear la libèl·lula, símbol de la Identitat visual de COKAIDO.
A més, el tangram, ens permetia construir tota una iconografia per als diferents nivells del programa de formació i desenvolupar els nostres personatges favorits, Senpai (mestre) i Kohai (aprenent).

Llegir-ne menys

BRANDING

Disseny del logotip "COKAIDO" i treball tipogràfic inspirant-nos en l'art marcial AIKIDO i els seus elements gràfics (quadrat, triangle i rodona).

BRANDING

El disseny de la Libèl·lula i els diferents nivells del Programa de formació estan realitzats a partir del Tangram, joc popular asiàtic d'aprenentatge que s'usa com a entreteniment, en psicologia en educació física, en disseny, en filosofia i particularment en pedagogia.

En l'àrea d'ensenyament de les matemàtiques el Tangram s'empra per a introduir conceptes de geometria plana, i per a promoure el desenvolupament de capacitats psicomotrius i intel·lectuals dels nens, perquè permet lligar de manera lúdica la manipulació concreta de materials amb la formació d'idees abstractes.

BRANDING

Elements gràfics
Símbol Libèl·lula
Logotip COKAIDO
Baseline “Learn to fly”

cokaido-4.

ICONOGRAFIA

Senpai i Kohai, els personatges per al programa de formació.

EXPERIENCIA DIGITAL

Disseny Web, arquitectura de continguts i interactivitat web.

DISEÑO DE ESPACIOS

Presentació de Disseny d'Interiorisme de distribució i decoració per a les oficines de COKAIDO per a 6 ambients diferents, Façana, Recepció, Oficina, Sala de formacions, Despatx i Zona d'office. Destaquem 2 elements principals; la recreació de la libèl·lula corporativa a la làmpada principal de l'espai de treball i formació i El joc sobredimensionat i volumètric Tangram per la zona office per fer un joc en equip un cop finalitzada la formació i fer la funció de photocall corporatiu.

Aquests dos elements ens aporten: sentiment corporatiu, cohesió i potència de marca.


APLICACIONS ON-LINE

Presentacions per a Clients i Programes de Formació per als alumnes.

Iconografia per als diferents nivells dels programes de formació.