RÂSANA

Disseny de la nova Identitat Visual per a Raquel Rubio, Coaching i Fundadora de Râsana.

Râsana neix amb la voluntat de compartir i crear una comunitat de persones compromeses amb el benestar i orientada en la cerca de respostes, canvis o millores en aspectes de la seva vida.

El creixement personal i focus com a guia cap a una millora vital que es reflectirà en el teu dia a dia.

EL PROCÉS

Per a aquest projecte d'Identitat Visual desenvolupem el naming a partir del Sànscrit, una de les llengües indoeuropees més antigues i utilitzada pel Ioga. Creem el logo de “Râsana” a partir de paraules del sànscrit, “Âsana”, “Vâsanâ” i afegint la “R” de Raquel donant com a resultat “Râsana”.

Âsana: Postura de ioga que persegueix realitzar un efecte benèfic sobre el cos i la ment. Cadascuna de les diferents "postures corporals" que tenen com a objectiu actuar sobre el cos i la ment.

Vâsanâ: És una tendència conductual o empremta kármica que influeix en el comportament actual d'una persona.

Una vegada desenvolupat el namimg treballem la tipografia i en les tres “A” i
apliquem tres glifs: Afrontar, Entendre i Transformar que s'han convertit en el Baseline i expliquen el procés de treball que realitza Raquel.

Un glif és un signe gravat o, per extensió, escrit o pintat. Els signes gràfics utilitzats en l'Antic Egipte es denominen jeroglífics i els signes que estan gravats en la roca, petroglifos.

BRANDING

Esquema dels elements gràfics que formen la marca.

BRANDING

Elements gràfics:
Símbols “Afrontar”, “Entender” y “transformar”
Logotip “Râsana”
Baseline “Afrontar, Entender y Transformar”