LA BODEGA DEL SOL

Interiorisme Comercial, Visual marxandatge i Identitat Corporativa

Som més que una botiga de cervesa artesanal situada en Plaça del Sol, una de les places més emblemàtiques de la Vila de Gràcia, a Barcelona.

Aquí trobaràs des de més de 400 referències conservades en fred: nacionals i d'importació, des de les més clàssiques fins a les últimes novetats en el mercat del craft beer.

EL PROCÉS

El negoci estava en marxa, era una petita botiga de comestibles en ple centre del Barri de Gràcia, en Plaça del sol. Quan van tenir l'oportunitat d'incloure la venda de la cervesa artesana, van... Llegir-ne mes

EL PROCÉS

El negoci estava en marxa, era una petita botiga de comestibles en ple centre del Barri de Gràcia, en Plaça del sol. Quan van tenir l'oportunitat d'incloure la venda de la cervesa artesana, van començar a agafar força el sector. En el transcurs dels anys va ser tant l'èxit, que van apostar fort i es van convertir en una botiga referent a Barcelona de la cervesa artesana Nacional i Internacional.

Va arribar un moment que ja la seva imatge no concordava amb el seu producte estrella i que aquest creixement també havia d'anar acompanyat d'un entorn que encaixés amb el producte. A més, visionaven unes altres àreas on explorar i obrir-se a petits esdeveniments, presentacions de producte , etc.

Va anar així com ens vam posar a la feina i comencem a dissenyar El Nou Celler Del Sol.

A causa de la seva gran superfície va ser tot un repte, que amb enginy i centrant-nos en els punts essencials a treballar, trobem la manera optimitzar costos i fer-li un volt a l'espai.

Vam triar una paleta de colors neta i amb contrastos, mobiliari de fusta per a suavitzar la duresa del gris i de les neveres (element principal de la botiga) i va ser la nostra ruta a seguir. D'aquesta manera, aportàvem calidesa a l'espai.

Creem diferents elements dissenyats i produïts per l'equip i treballem el concepte de sostenibilitat reciclant un element icònic del sector la cervesa artesana com són els KeyKeg (bidons de plàstics) i donant-li un altre ús.

Per a nosaltres és molt important que la identitat visual es transmeti tant en Brading com a l'interior de la botiga. El cartell ja estava dissenyat anteriorment, però ens l'emportem al nostre terreny i dissenyem elements que ens unissin tot el conjunt.

Pensem en la necessitat de crear una icona que identifiqués al Celler del sol. Ens inspirem en l'eslògan i busquem que la protagonista fos una dona. Per això, partim de la primera dona que va volar a l'espai, Valentina Tereshkova.

Aquests elements els treballem tant a l'interior de l'espai com en el Marxandatge, donant una imatge unificada en totes les seves vies de comunicació cap al client utilitzant uns colors corporatius potents, que li donessin identitat i diferenciació.

Benvinguts a conèixer el projecte del CELLER DEL SOL
"L'univers de la cervesa artesana"!

Llegir-ne menys

PROJECTE

Art i Conceptualització de l'espai.

VISUAL MERCHANDISING_Layout

Plans del treball realitzat a partir de la dels tres pilars fonamentals de l'estratègia. L'origen del producte, el preu i la ubicació per al seu control, manaven la distribució en botiga.

Aconseguim potenciar cadascuna de les àrees, organitzar la ruta de venda i tenir major control sobre el producte.

DISSENY D'ESPAIS

Composició de l'abans i després d'alguns ambients destacats del projecte d'Interiorisme El Celler del Sol.

INTERIORISME COMERCIAL

Amb elements simples podem crear una zona d'exposició del producte.

INTERIORSIME COMERCIAL

En l'ambient de Degustació i Presentacions s'ha buscat amb el mobiliari que sigui versàtil en funció de l'esdeveniment.

TAULA
Fabricació artesanal amb xapa de ferro i fusta de pi.
Disseny i producció by La idealogica

INTERIORSIME COMERCIAL

Aplicació de la nova identitat en diferents suports off-line.

IDENTITAT VISUAL

Estratègia de brànding en la identificació amb la primera dona astronauta que va viatjar a l'espai amb el Celler del Sol.

Caracterització del personatge Valentina Tereshkova: Il·lustracions de l'astronauta, evolució del personatge per a diferents formats i aplicacions, Cartells, Vinil paret i Etiqueta de cervesa.


ETIQUETA LLAUNA DE LA CERVESA "VALENTINA TAKE OFF"

Projecte de Packaging. Disseny per la etiqueta de cervesa "Valentina Take Off".

Aquesta cervesa SIPA és un projecte personal de Xavi Punyetes co-produïda amb la Cervezas Espiga i La Bodega del Sol, per la botiga de La Bodega Del Sol