LA DELITECA

Interiorisme Comercial, Visual Marxandatge i Identitat Corporativa

"Som dos italians apassionats pel menjar i els vins amb més de 15 anys d'experiència en el sector de l'hostaleria a Itàlia i a Londres. Hem volgut acostar les nostres vivències i experiències culinàries a Barcelona, creant un espai nou, on tot el que pots comprar, podràs degustar en la nostra acollidora botiga".

EL PROCÉS

Botiga de productes italians gurmet exclusivament seleccionats i pasta fresca artesanal amb una petita zona per a la seva degustació.
Havíem d'incorporar, una zona per tast amb barra... Llegir-ne mes

EL PROCÉS

Botiga de productes italians gurmet exclusivament seleccionats i pasta fresca artesanal amb una petita zona per a la seva degustació.
Havíem d'incorporar, una zona per tast amb barra oberta per a la proximitat amb el client, zona de productes envasats, una altra zona de productes frescos i una última zona de celler.

Per a això creem un concepte acollidor, contemporani i amb una direcció escenogràfica. Treballar estratègicament aquest últim punt va ser primordial. Cada zona recrea una petita escenografia que embolica al producte i fa que el circuit per la botiga sigui divertit, aportant diferents sensacions al client durant la seva visita.
Enfortint així el valor de fer sentir i per tant el record i la fidelització del client.

La Identitat visual havia d'estar alienada amb el projecte d'interiorisme. Decidim enfocar-nos en una imatge neta i directa, amb inspiracions tipografia retro i treballant com a color corporatiu principal el vermell, igual que en la façana. D'aquesta manera, connectàvem tota la comunicació en els diferents suports guanyant així en imatge i potència del negoci.

Llegir-ne menys

PROJECTE D'INTERIORISME COMERCIAL

Art i Conceptualització de l'espai.

VISUAL MERCHANDISING LAYOUT

Plans de la zonificació d'espais per a diferents serveis: Degustació, Venda gurmet, Producte fresc i Selecció de vins.

En cadascun dels espais treballem el mobiliari, recreant una ambientació perquè el client recorregués l'espai de venda d'una manera divertida i natural.

INTERIORISME COMERCIAL FICTICIS

Presentació proposada d'interiorisme a partir de recreacions (ficticis) dels espais a treballar.

PUNT DE PAGAMENT I EXPOSICIÓ DE PRODUCTE FRESC

PRODUCTES GOURMET

Prestatgeries versàtils que es poden adaptar a les altures del producte i cobrir diferents necessitats. Es treballa una recreació d'una petita sala d'estar amb el seu rebost al costat.

LA BODEGA

Seleccionem un mobiliari fet a mida amb estil rústic.

Possibilitats de realitzar un petit esdeveniment de tastos, recrear una zona privada i al seu torn no perdre l'espai de punt de venda.

AMPOLLER

Fabricació artesanal amb pell sintètica i acer corrugat. Diseny i producció by La Idealogica.

MURAL IL·LUSTRAT

A la zona del Celler. realitzat per @padapissarres