Merceria FENT PUNT

Interiorisme Comercial, Visual Marchandising i Identitat Corporativa

La Muntsa, propietària de l'espai descriu la seva merceria com un lloc on pots trobar tot el necessari per a fer labors. Disposa d'una taula on les veïnes es troben sobretot per a xerrar, amb l'excusa de teixir mitja o ganxet.
Es tracta d'una merceria tradicional, amb tota la seva distribució i adquisició dels articles com abans, però amb un toc actual i modern, fet que li dóna singularitat i fa que la merceria sigui única i diferent de les altres no perdre l'esperit clàssic d'una merceria.

EL PROCÉS

La Muntsa, propietària des de fa més de 6 anys del negoci, ens va proposar executar el projecte de renovació de la botiga.

El negoci, amb més de quaranta anys, no havia sofert grans... Llegir-ne mes

EL PROCÉS

La Muntsa, propietària des de fa més de 6 anys del negoci, ens va proposar executar el projecte de renovació de la botiga.

El negoci, amb més de quaranta anys, no havia sofert grans canvis excepte alguns moviments de mobiliari, però ja havia arribat el moment de donar-li una volta, revisar il·luminació, distribució i actualitzar l'espai per a fer-lo més seu.

Es tracta d'una persona que amb molt d'esforç ha creat una gran comunitat unida per la passió per les labors, costura i el bon rotllo. És tal la seva implicació amb aquesta comunitat, que volia aconseguir que cada activitat tingués el seu espai i que aquests convisquessin i aconseguir que fossin versàtils, còmodes i acollidores.

Comencem a treballar la reorganització el producte una vegada realitzat un estudi de tot allò que es necessitava exposar i al seu torn potenciant cada zona i acaronant cada detall perquè aquest fos especial. Guanyant valor cadascun dels productes.

Treballem colors, que convisquessin amb els colors corporatius. Volíem respectar part del mobiliari perquè o perdés l'essència del pas del temps, però combinant-lo amb colors i textures actuals de les quals fessin un espai molt especial.

Llums fets a mà juntament amb la clienta que són detalls exclusius que fan la botiga sigui única.

La façana, volíem donar un aspecte que respirés artesania i que emboliquessin els textos. Ho aconseguim, sobredimensionant els punts de teixir i creant manualment els rètols.

Realitzat per l'equip de @laidealogica.

D'altra banda, ens vam veure condicionats a actualitzar la seva identitat, perquè aquesta fos conforme amb l'espai. Realitzem un restayling del seu logo, però tenint com a base l'anterior perquè no es perdés el sentit del logo original.

Benvinguts a la Merceria FENT PUNT!

Llegir-ne menys

VISUAL MERCHANDISING_Layout

Plans de distribució. Creem 3 zones; venda, zona per a teixir i tallers. Completant a cadascuna els seus requisits i espais de manera que convisquin entre elles.

Es realitza una reorganització del producte per a guanyar en presentació, visibilitat i augmentar les vendes d'aquells productes més sol·licitats.

RENOVACIÓ D'IDENTITAT

Treballem l'actualització de la identitat a partir de simplificar la icona i netejant la tipografia respectant el seu estil per petició del client.

Ampliem la gamma de colors corporatius per a donar versatilitat i en un futur creixement de la plataforma, poder utilitzar-se per a identificar cadascun dels serveis principals.

DISSENY D'ESPAIS

Composició de l'abans i després d'alguns ambients destacats del projecte d'Interiorisme de Fent Punt.

DISSENY D'ESPAIS

S'observen l'alliberació d'espais, reorganització dels productes i la creació de diferents ambients mitjançants el canvi de colors i textures a les parets.

CREATIVITAT I SOSTENIBILITAT

Amb elements simples creem zones d'exposició del producte. Sostenibilitat, disseny i reciclatge havien de ser present.

TRABALL EN EQUIP

Des de l'inici del projecte ens agrada formar equip amb el client. Els espais no han de ser només atractius i comercials, sinó que també han de desprendre la personalitat de qui dirigeix. Aportant l'essència i la diferenciació.

EL PROCESO