Qui som

Les sinergies sumen

La nostra experiència i coneixements en els diferents camps
del disseny, des del gràfic fins a l'interiorisme, fa que
tinguem una visió 360º perquè les marques puguin expressar
la seva identitat d'una forma homogènia en els diferents mitjans
de la comunicació.

Jessica Moreno Sanchez

Founder LA IDEALOGICA & Creative Retail Experience

Jessi és una font d'energia inesgotable i dorm sempre amb una llibreta al costat del llit per a escriure les seves idees. Li encanta desplaçar-se en la seva bicicleta blanca i una de les seves peculiaritats és que li encanten les seccions d'eines i perdre's entre el món dels caragols

És de les quals està en l'estudi i en el terreny, pensa, dissenya i el fa.

Jordi Serrano Tarragó

Creatiu, Director d'Art i Diseñador Gráfico

Jordi té una implicació insaciable i cuida amb manyaga tots els detalls; pensa en lletres, colors i formes. Sempre t'ho trobaràs amb un somriure i parlant de pel·lícules i directors de cinema favorits.

Després d'anys d'experiència, sap desembolicar-se en tots els camps del disseny gràfic.

A més li encanta que el seu fill Aran el vingui a buscar al treball per a anar a jugar al parc.

#LAIDEALOGICA #CREATIVITY #DESIGNBYJESSIJORDI #ARTPERTOTHOM #BRANDING #VISUALMERCHANDISING #LAIDEACULTURAL #CREATIVEENTERPRENEUR #BARRISANTS #ESTUDIOSANTS #COWORKINGSANTS #COMUNITATCREATIVA

“A finals d'octubre del 2020, quan vaig decidir apostar per mi la meva idea d'entitat artística en línia i offline, em vaig recordar d'ells. Doncs des del primer instant han sabut focalitzar la utilitat i creativitat de cada detall de l'entitat i del meu perfil artístic amb el brainstorming, el disseny de la identitat corporativa, el disseny de la web, la col·laboració amb fotògrafs com l'Andreu Revilla i la Marta Ribes per al contingut de la web i l'espai fotogràfic amb el Gil Gelpi al Taller Jocs Florals.

Agraeixo el creixement personal que m'han aportat durant tota aquesta trajectòria la Jessica i el Jordi, han estat un bon suport d'aprenentatge. ”

 

Loyda Sequedo Jurado

Fundadora d' INTERARTIVA

“Molt bona feina!

CREATIVITAT / PROXIMITAT / PROFESSIONALITAT / IMPLICACIÓ Molt satisfetes del resultat del nostre logo i web! Gràcies a la Jessica per la seva creativitat, al Jordi per la seva professionalitat en el disseny i a la Yolanda per la implicació i la creació de la web!”

Estudi 3 linies

“El nostre projecte La Deliteca va caure en mans de la Idealogica el 2018, des del moment que vam conèixer a la Jessica vam saber que anava a captar l'essència del que volíem enfocar en el nostre negoci. Havíem de crear un projecte des de zero. Branding, disseny interior, identitat del projecte. Avui dia, la nostra botiga no deixa indiferent a ningú, cada racó té molta personalitat. Recomanem a la Idealogica a tots els que busquin una atenció molt personalitzada, molta dedicació i esforç i treball postvenda molt bó. Es van bolcar totalment en el nostre projecte com si fos el seu. ”

Danilo Coranilli

Propietari La Deliteca

“Des de la Idealogica s'involucren en el teu projecte i el seu entusiasme i capacitat professional et fan sentir que estàs en bones mans. El resultat el veus molt aviat com una prolongació del que hem treballat. Capacitat tècnica, creativitat i rigorositat, a més d'un servei postvenda excepcional. Estan capacitats per a donar un servei 360º a qualsevol mena de client i projecte. ”

Raquel Rubio

Coach i Fundadora de RÂSANA

“La Jessica i el Jordi han sabut entendre la nostra idea i plasmar-la a través del disseny, gràcies a que s'impliquen des del primer moment a entendre les necessitats del teu negoci. És fàcil treballar amb ells, saben captar ràpidament les teves necessitats i plasmar-les a l'hora de crear la teva identitat visual. Són flexibles, comunicatius i molt creatius.”

Vanessa Estorach

Co-Founder & President WiM [Women in Mobile]

“Vaig treballar colze a colze  amb La Idealogica en el disseny del meu primer esdeveniment presencial i l'experiència va ser increïble. La Jessica és una tot terreny amb una visió multidisciplinària i una gran capacitat per a crear, adaptant-se al teu pressupost, temps i prioritats, i superant totes les teves expectatives.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de " Emprender con corazón y cabeza "

“L'atmosfera de la Idealogica et fa sentir a casa i alhora envoltada d'un equip de professionals TOP amb els quals les possibilitats de fer sinèrgies i col·laboracions són infinites. He comptat amb ells en els meus propis projectes, alhora que ells m'han pujat a bord dels seus en diverses ocasions. Ser part d'aquesta petita família no té preu.”

Tania Lasanta

Mentora de negocis i fundadora de "Emprender con corazón y cabeza"

“Necessitava una marca personal que definís com sóc. Em van recomanar La Idealogica, i des del primer moment va haver-hi una connexió especial amb el Jordi i la Jessica. Van utilitzar la ludificació per a conèixer-me, i als pocs dies em van presentar la millor proposta que hagués pogut tenir. Els estic infinitament agraïda per la seva implicació en el meu projecte, el seu talent i la seva professionalitat.”

Elisa Martínez Benito

Consultora Financera i CEO de Finanpolis